ARA

Tas Kebap

Tas Kebap Soðanlarý ve sarýmsaklarý yemeklik doðrayýn, yað konmuþ orta büyüklükte tencereye koyun. Kuþbaþý doðranmýþ etleri üzerine döküp, karýþtýrýn.


Malzemeler:

1/2 kg ince kuþbaþý doðranmýþ dana eti
1 çay bardaðý sývý yað
2 adet domates
1/2 çorba kaþýðý domates salçasý
3 diþ sarýmsak
1 orta boy soðan
1 çay kaþýðý kekik
1 çay kaþýðý karabiber
1/2 çay kaþýðý kýrmýzýbiber

Hazýrlanýþý:

Soðanlarý ve sarýmsaklarý yemeklik doðrayýn, yað konmuþ orta büyüklükte tencereye koyun. Kuþbaþý doðranmýþ etleri üzerine döküp, karýþtýrýn. Üzerine salca ve domatesi ilave edin. En son baharatý ilave edin.

Ýyice karýþtýrýn. Tencerenin ortasýna toplayýp, cam büyük bir kaseyi etler tamamý ile içinde olacak þekilde kapatýn, ve çok kýsýk ateþte piþirmeye baþlayýn. Etler suyunu saldýðýnda tuzunu ilave edin.

Yemek suyunu çekene kadar piþirin. Servis yapmadan önce, isteðe göre servis tabaðýna alýp, üzerine rendelenmiþ kaþar döküp, düþük ýsýlý fýrýnda 5-10 dak. Bekletip, servise hazýr hale getirin. Servisini patates püresi, kýzartmasý ile yapabilirsiniz.

Afiyet Olsun.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen