ARA

Kuzu Haþlama

Kuzu Haþlama Kuzu kolunu büyükçe bir tencereye alýn. Soðaný yemeklik doðrayýp, 2 çorba kaþýðý tereyaðý ile birlikte tencereye ekleyin.


Malzemeler:

500 gr. kuzu kol
1 adet büyük boy soðan
3 çorba kaþýðý tereyaðý
1 çorba kaþýðý salça
4-5 adet tane karabiber
Tuz
Garnitür Ýçin;
3 adet patates
2'þer adet kabak ve havuç
1 çorba kaþýðý zeytinyaðý
Tuz

Hazýrlanýþý:

Kuzu kolunu büyükçe bir tencereye alýn. Soðaný yemeklik doðrayýp, 2 çorba kaþýðý tereyaðý ile birlikte tencereye ekleyin. Yüksek ateþte, et suyunu býrakmadan, çevirerek kýzartýn. Et kýzarýnca baþka bir tencereye alýn. Tencereye salça, tane karabiber ve kalan tereyaðýný ekleyin. Üzerine üç su bardaðý sýcak su ilave edip, orta hararetli ateþte bir saat kadar piþirin. Ocaktan almadan önce tuzunu ayarlayýn. Garnitür için sebzeleri temizleyip parmak þeklinde doðrayýn. Zeytinyaðýný geniþ bir tavaya alýp, kýzdýrýn. Sebzeleri ekleyin. Tavayý sallayarak sebzeleri soteleyin. Sebzeleri servis tabaðýna alýp, üzerine eti yerleþtirerek servis yapýn.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen