ARA

Balýk Greten Sebzeli

Balýk Greten Sebzeli Balýklarý temizleyip yýkayýn. Süzüp üzerine tuz ve karabiber serptikten sonra 5-10 dakika marine edin.


Malzemeler:

4 Beyaz Etli Balýk
2 Dilim Ekmek
1 Çorba Kaþýðý Tereyaðý
50 gr Kaþar Rendesi
1 Çay Kaþýðý Hardal
2 Havuç
4 Küçük Patates
1 Çarliston Biber
Tuz, Karabiber

Hazýrlanýþý:

Balýklarý temizleyip yýkayýn. Süzüp üzerine tuz ve karabiber serptikten sonra 5-10 dakika marine edin. Balýklarýn her iki yüzüne tereyaðý sürüp alüminyum folyoya sarýn. Orta ýsýlý fýrýnda 8-10 dakika piþirin.

Ekmek içini ufalayýp alüminyum folyoya serin ve kýzgýn fýrýna verip kýzartýn. Fýrýndan alýp kaþar peyniri ve hardalla karýþtýrýn. Balýklarý fýrýn tepsisine dizin. Hazýrladýðýnýz ekmekli karýþýmý balýklarýn üzerine yayýn. Orta ýsýlý fýrýnda 8-10 dakika daha piþirin.

Havuç ve patatesleri soyun. Havuç ve biberi uzun þeritler halinde doðrayýn. Patatesleri ikiye bölün. Hepsini tuzlu suda 10 dakika kadar haþlayýp süzün. Balýklarý fýrýndan çýkarýp servis tabaðýna alýn. Patates, havuç ve biber eþliðinde sýcak olarak servis yapýn.

Afiyet Olsun.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen