ARA

Fýrýnda Kaþarlý Tavuk

Fýrýnda Kaþarlý Tavuk Tavuk göðüslerini ortadan ikiye bölün ve kemik kalmamasý için kontrol edin. Böldüðünüz parçayý hamburger ekmeði gibi kesip açýn


Malzemeler:

2 adet derisi alýnmýþ bütün tavuk göðsü
1 su bardaðý galete unu
2 adet yumurta
4 dilim kaþar peyniri
tuz
karabiber
kekik
pul biber
az miktarda tereyaðý

Hazýrlanýþý:

Tavuk göðüslerini ortadan ikiye bölün ve kemik kalmamasý için kontrol edin. Böldüðünüz parçayý hamburger ekmeði gibi kesip açýn parçalarý birbirinden ayýrmamaya dikkat edin aralarýna kaþar peyniri yerleþtirip üzerine kekik serpin ve küçük parçalar halinde tereyaðý koyun.

Yumurtalarý çýrpýn içerisine tuz, karabiber, pul biber ilave edip karýþtýrýn. Hazýrladýðýnýz tavuklarý yumurtaya batýrýp galete ununa bulayýn. Hafif yaðladýðýnýz borcam tepsisine dizin üzerine küçük parçalar halinde tereyaðý koyup fýrýnda 20-25 dakika piþirin. Patates püresi ile veya sebzeli pilav ile servis yapýn.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen