ARA

Rokalý Kalamar Salatasý

Rokalý Kalamar Salatasý Kalamarlarý süzgece alýp buzu çözülünceye kadar bekletelim. Rokayý temizleyip bol suda yýkayalým. Suyu süzüldükten sonra kaðýt havlu üzerine alarak kurulayalým.


Malzemeler:

Kalamar
6 Kaþýk Un
2 Kaþýk Kekik
Yarým Demet Maydanoz
1 Çay Kaþýðý Biberiye
1 Su Bardaðý Sývý Yað
1 Demet Roka
3 Diþ Sarýmsak

Hazýrlanýþý:

Kalamarlarý süzgece alýp buzu çözülünceye kadar bekletelim. Rokayý temizleyip bol suda yýkayalým. Suyu süzüldükten sonra kaðýt havlu üzerine alarak kurulayalým. Rokalarý da iri parçalar halinde doðrayalým.

Maydanoz, sirke, kekik, sarýmsak ve biberiyeyi blenderden geçirelim. Daha sonra sývýyaðý tavada kýzdýrýp kalamarlarý önce una, ardýndan maydanozlu karýþýma bulayýp yaðda kýzartalým.

Roka yapraklarýný servis tabaklarýna pay edip üstüne kýzarmýþ kalamarlarý ekleyelim. Kiraz domatesleride ikiye kesip salatayý süsleyelim. Tuz ve karabiber serpip servis yapalým.

Afiyet Olsun.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen