ARA

Peynirli Kabak

Peynirli Kabak Orta boy kabaklarý kabak çizeceði ile çiziyoruz. Her kabaðý iri iri doðruyoruz.


Malzemeler:

3 Adet orta boy kabak
1 Fincan beyaz peynir
1 Adet domates
1 Tutam maydanoz
Rendelenmiþ kaþar peyniri
Tuz
Ayçiçekyaðý
Su

Hazýrlanýþý:

Yapýlýþý: Orta boy kabaklarý kabak çizeceði ile çiziyoruz. Her kabaðý iri iri doðruyoruz. Doðradýktan sonra bir tarafýný oyuyoruz. Kaynayan suyun içerisine kabaklarý býrakýyoruz. 3-4 dakika haþlýyoruz. Haþlanan kabaklarý fýrýn kabýna alýyoruz. Diðer tarafta kabuðu soyulmuþ küp küp doðranmýþ domates, beyaz peynir, maydanoz, fesleðen, tuz, az miktarda yað ilave edip karýþtýrýyoruz.

Bu harcý kabaklarýn içine dolduruyoruz. Ýstenirse üzerine rendelenmiþ kaþar peyniri koyabiliriz. 180 derecede 5-10 dakika fýrýnda piþiriyoruz. Diðer tarafta birkaç domates rendeleyip tavanýn içerisine alýyoruz. Sarýmsakla birlikte kaynatýyoruz. Tuz, karabiber ilave edip servis tabaðýna yayýyoruz. Piþen kabaklarý sosun üzerine koyup servis ediyoruz.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen