ARA

Kuþbaþý Etli Kereviz

Kuþbaþý Etli Kereviz Kuþbaþý etleri bir tencerede kavurun, hazýr edin.


Malzemeler:

Yarým kg Kereviz
250 gr kuþbaþý et
1 Adet kuru soðan
2 Adet havuç
1 Yemek kaþýðý salça
2 küçük domates
Tuz
2 Yemek kaþýðý zeytinyaðý

Hazýrlanýþý:

Kuþbaþý etleri bir tencerede kavurun, hazýr edin. Kerevizin taze yapraklarý ile beraber kök kýsmýný da güzelce soyup küp küp doðrayýn, daha sonra çok hafifi haþlayýn. Ayrý bir tencerede soðanlarý sývý yaðda pembeleþtirin, doðradýðýnýz havuçlarý ekleyin. Daha sonra salça ve küp küp doðranmýþ domatesleri ilave edip kavurmaya devam edin. Domatesler eriyince kuþbaþý etleri ve çok hafif haþladýðýnýz kerevizleri de ekleyin. Tuzunu ilave edip piþmeye býrakýn, gerek olursa sýcak su ekleyin. Sýcak olarak servis yapýn.

Afiyet Olsun.


Editör Tavsiyesi: Eðer kerevizin kök patatesi olmazsa ya da çok küçük olursa onun yerine patates kullanabilirsiniz. Kerevizi haþlamada ki amaç, kerevizin yoðun aromasýný hafifletmek ve kolay piþmesini saðlamak. Et miktarý arzuya göre azaltýlabilir ya da çoðaltýlabilir ya da hiç kullanýlmayabilir.



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen