ARA

Ýki Renkli Sarma (4 Kiþilik)

Ýki Renkli Sarma (4 Kiþilik) lspanak yapraklarýný kaynar suya batýrýp çýkarýn. Tavuk göðüslerini tuzlayýp karabiber serpin. Üzerine kýrmýzý biber serpin.





Malzemeler:

4 adet tavuk göðsü (dövülmüþ)
4 adet közlenmiþ biber
250 gr ýspanak yapraðý
3-4 diþ sarýmsak
2 yemek kaþýðý yoðurt
2 yemek kaþýðý sývý yað
1 çay kaþýðý zerdeçal
Yeteri kadar tuz, karabiber, kýrmýzý biber

Hazýrlanýþý :

lspanak yapraklarýný kaynar suya batýrýp çýkarýn. Tavuk göðüslerini tuzlayýp karabiber serpin. Üzerine kýrmýzý biber serpin. Yeteri kadar ýspanak yapraklarýný biberlerin üzerine yerleþtirin. Dövülmüþ sarýmsaklarý üzerine sürün.

Yanlarýný malzemenin üzerine katladýktan sonra rulo þeklinde sarýn. Sardýðýnýz taraf alta gelecek þekilde fýrýn kabýna yerleþtirin. Bütün malzemeyi bitirdikten sonra yoðurt, sývý yað ve zerdeçalý karýþtýrýp, sarmalarýn üzerine sürün.

200 derece ýsýtýlmýþ fýrýnda üzerleri kýzarana kadar yaklaþýk olarak 20 dakika piþirin. Servis tabaðýna alarak sýcak olarak servise sunun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen