ARA

Közlenmiþ Kýrmýzý Biber

Közlenmiþ Kýrmýzý Biber Kýrmýzýbiberleri tepsiye koyarak kabuklarýný soyulabilecek kývama gelene kadar piþirmek üzere fýrýna sürün.


Malzemeler:

4 adet kýrmýzýbiber
2 adet orta boy patlýcan
2 adet domates
1 adet yeþil biber
3 diþ sarýmsak
Tuz
Kýrmýzý pul biber
Yarým yemek kaþýðý salça
1 kase yoðurt

Hazýrlanýþý:

Kýrmýzýbiberleri tepsiye koyarak kabuklarýný soyulabilecek kývama gelene kadar piþirmek üzere fýrýna sürün. Bir yandan kýrmýzýbiberler piþerken diðer yandan iç malzemesini hazýrlayalým. Patlýcanlarý soyup minik küpler halinde doðrayýn ve tavaya sývýyað ekleyerek patlýcanlarý kýzartýn. Patlýcanlanlarý aldýktan sonra doðradýðýnýz biberleri kýzartmak için tavaya koyun.

Biberler piþtikten sonra tavadaki fazla yaðý dökerek patlýcanlarý, biberi, küp küp doðradýðýnýz domatesi, tuz, baharatlar, salça ve 2-3 parçaya ayýrdýðýnýz sarýmsaðý ilave ederek. Domatesler yumuþayana kadar piþirin. Ýç malzememiz artýk hazýr. Kýrmýzýbiberler soyulacak kývama gelince fýrýndan alýn. Dikkatlice parçalanmamasýna dikkat ederek soyun. Baþ kýsmýný keserek içlerini temizleyin dilerseniz hazýrladýðýmýz iç malzemesini resimdeki gibi biberlerin içine doldurarak servis yapýn.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen