ARA

Kaþarlý Menemen

Kaþarlý Menemen Önce domatesimizi ve kaþar peynirimizi rendeliyoruz. Rendeleme iþlemi bittikten sonra yeþil biberlerimizi doðruyoruz.


Malzemeler:

2 adet yumurta
Yeteri kadar domates
Yeteri kadar kaþar peynir
1,5 çay kaþýðý kýrmýzý biber
1 çay kaþýðý nane
1 yada 2 adet yeþil biber

Hazýrlanýþý:

Önce domatesimizi ve kaþar peynirimizi rendeliyoruz. Rendeleme iþlemi bittikten sonra yeþil biberlerimizi doðruyoruz. Bütün iþlemler bittikten sonra yeteri kadar büyüklükteki tavamýza yað koyduktan sonra yeþil biberimizi kýzartýyoruz(fazla sürmemesi gerek).

Daha sonra üzerine rendelediðimiz dometesimizi ekliyoruz. 5- 10 dakika kaþýrtýrýyoruz. Daha sonra 2 adet yumurtamýzý kýrýyoruz. Aradan 4- 5 dakika geçtikten sonra rendelenen kaþar peynirimizi üzerlerine ekliyoruz.

Yanlýz kaþar peyniri koyduktan sonra hep karýþtýrýn ki dibi tutmasýn. Menemenimizin bitmesine 1- 2 dakika kala kýrmýzý biber ile nanemizi üzerine ekleyelim ve iyice karýþtýralým. Çok güzel bir tadý var þahsen. Yapýnca anlarsýnýz.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen