ARA

Kestaneli Pasta

Kestaneli Pasta Pandispanya ununu yumurta ve suyu mikserle önce düþük sonra yüksek devirde çýrpýn. 30x30 cm ebatlý kare bir kalýbý yaðlý kaðýt ile kaplayýn.


Malzemeler:

350 Gr Pandispanya unu
3 Adet Yumurta
2 Su Bardaðý Kestane püresi
3 Paket Kremþanti
2 Su Bardaðý Süt
10 Tane Kestane Þekeri

Hazýrlanýþý:

Pandispanya ununu yumurta ve suyu mikserle önce düþük sonra yüksek devirde çýrpýn. 30x30 cm ebatlý kare bir kalýbý yaðlý kaðýt ile kaplayýn. Hamuru kabýn içine dökün.

Önceden ýsýtýlmýþ 180 derece fýrýnda kabarana kadar piþirin. Fýrýný kapatýp 1-2 dakika bekletin. Fýrýndan alýp yaðlý kaðýdý çýkarýn. Enlemesine ve boylamasýna ikiye kesip 4 parçaya pandispanya elde edin.

Kestane püresini yarým bardak kremþanti ile karýþtýrýn. Pandispanyanýn ilk katýný servis tabaðýna alýp üzerine karýþýmdan sürün. Ýkinci kat pandispanyayý yerleþtirip kestaneli karýþýmdan sürün.

Diðer katlara da ayný iþlemi uygulayýn. Kalan kremþantiyi sütle çýrpýp pastanýn üzerini sývayýn. Bu þekilde 1- 2 saat buzdolabýnda beklettikten sonra kestane þekeri ile süsleyip servis yapýn.

Afiyet Olsun.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen