ARA

Aþk Pastasý

Aþk Pastasý Pandispanya; Pandispanya unu yumurta ve su ile 7-8 dakika çýrpýn.


Malzemeler:

Pandispanya:
1 paket Pandispanya Un
3 yumurta
9-10 yemek kaþýðý su
1 su bardaðý öðütülmüþ ceviz
Dolgu:
1 poþet kremþanti
1 su bardaðý soðuk süt
1 adet muz
Krema:
1 paket vanilinli pasta kremasý
1,5 su bardaðý soðuk süt
Sos:
1 poþet meyveli sos
2 çay bardaðý su

Hazýrlanýþý:

Cevizleri ilave edip 1 dakika daha çýrpýn. Yaðlý kaðýt serilmiþ 25x25 cm ölçülerindeki kare tepsiye ve küçük kalp kalýba paylaþtýrýp piþirin. Soðutup her ikisini de enlemesine ikiye kesin. Dolgu; Kremþantiyi 1 su bardaðý süt ile çýrpýn. Bu þantiden süslemek için 1 su bardaðý ayýrýp kalanýnýn içine çatalla ezdiðiniz muzu ilave edin ve iyice karýþtýrýn. Kare patýn üzerine muzlu dolgunun 2/3’ünü sürün ve ikinci kare patý kapatýn.

Krema; Pasta kremasýný 1,5 su bardaðý sütle çýrpýn. Bir miktarýyla kare pastanýn üzerini kaplayýn. Kalp þeklindeki pata kalan muzlu kremþantiyi sürüp üzerine ikinci patý kapatýn. Kare pastanýn üzerine yerleþtirip kalan pasta kremasýyla kaplayýn. Sos; Meyveli sosu 2 çay bardaðý su ile tarifine göre hazýrlayýn. Ayýrdýðýnýz kremþantinin içine 2 yemek kaþýðý koyup iyice çýrpýn ve pastayý süsleyin. Kalan sosu kalbin üzerine yayýn.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen