ARA

Sosyete Pastasý

Sosyete Pastasý Bir paket krem þantiyi sütle çýrpýn. Krem þanti yerine 1 kutu "heavy whipped cream" kullandým.


Malzemeler:

2 Yumurta
1 su bardaðý þeker
1 paket krem þanti
1 su bardaðý süt
2 adet muz
1 paket petibör bisküvi
Fýndýk, fýstýk, ceviz

Hazýrlanýþý:

Bir paket krem þantiyi sütle çýrpýn. Krem þanti yerine 1 kutu "heavy whipped cream" kullandým. Karton kutunun içinde sývý halde satýlýyor, elektrikli mikserle çýrpýnca katýlaþýyor.
Baþka bir kapta 2 yumurta ve 1 bardak þekeri çýrpýn. Ýki karýþýmý karýþtýrýn. Önceden kýrýp hazýrladýðýnýz bisküvileri, küçük küçük dilimlenmiþ muzlarý ve de iri parçalar halinde kýyýlmýþ kuruyemiþleri ilave edin, iyice karýþtýrýn.

Karýþýmý geniþ çukur bir kaba koymadan önce kabýn içine yapýþmayý önleyecek herhangi bir torba ya da "clingwrap" serebilirsiniz. Sosyete pastasýný kaba boþaltýp üstünü de baþka bir stretch film yardýmýyla kapatýn. Buzdolabýnýn dondurucu kýsmýnda katýlaþýncaya kadar bekletin. Pastanýzýn tamamen donduðundan emin olunca da, baþka bir kaba ters çevirip üzerine çikolata sosu dökerek servis yapýn.

Afiyet Olsun.



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen