ARA

Kakaolu Bisküvili Pasta (4 Kiþilik)

Kakaolu Bisküvili Pasta (4 Kiþilik) Bisküvileri toz haline getirin. Bir tencerenin içine yumurta sarýsý, þeker, portakal ve rendelenmiþ portakal veya limon kabuðunu ilave edip, çýrpýn.


Malzemeler:

250 gr. kakaolu bisküvi
2 adet yumurtanýn sarýsý
2 su bardaðý süt
1 su bardaðý þeker
1 adet portakal veya 2 limonun suyu
1 adet portakal veya 1 limon kabuðu
1 çorba kaþýðý margarin
2 çorba kaþýðý niþastasý

Hazýrlanýþý:

Bisküvileri toz haline getirin. Bir tencerenin içine yumurta sarýsý, þeker, portakal ve rendelenmiþ portakal veya limon kabuðunu ilave edip, çýrpýn. Kýsýk ateþte, krema haline gelene kadar karýþtýrarak piþirin. Ocaktan indirdikten sonra margarini ekleyin ve tekrar karýþtýrýn.

1 su bardaðý kadarýný ayýrýn. Kalanýn içine toz haline gelmiþ bisküvileri karýþtýrarak ekleyin. Çukur bir kabýn içine yerleþtirin. Buzdolabýnda 20 dakika kadar bekletin. Dolaptan çýkardýðýnýz pastayý ters çevirip, üzerine daha önce ayrýlan kremayý sürün ve bir süre daha buzdolabýnda bekletin.

Afiyet Olsun.






COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen