ARA

Truff

Truff Kremayý orta boy bir sos tenceresine alýn, kaynayana kadar bekleyin ve içine doðradýðýnýz bitter çikolatalarý içine ekleyin ve eriyene kadar çýrpýn, eriyince ocaktan alýn.


Malzemeler:

200 gr. kýyýlmýþ küvertür çikolata
200 gr. çið krema (1 küçük paket)
1 adet kek (çikolatalý yada meyve parçalý)
Kaplamak Ýçin;
1 küçük kase kakao
Kurutulmuþ meyve parçalarý
Fýndýk
File antep fýstýðý
File badem

Hazýrlanýþý:

Kremayý orta boy bir sos tenceresine alýn, kaynayana kadar bekleyin ve içine doðradýðýnýz bitter çikolatalarý içine ekleyin ve eriyene kadar çýrpýn, eriyince ocaktan alýn. Keki elinizde derin bir kaba ufalayýn, oda sýcaklýðýna gelen çikolatalý kremayý içine dökün ve iyice yoðurun. Hamurun üzerini hava almayacak þekilde kapatarak buzdolabýnda 1 gece bekletin. Ertesi gün hamurdan ceviz büyüklüðünde parçalar kopartýn, elinizde yuvarlayýn (elinizde yuvarlarken ýsýnacak ve bulamasý daha kolay olacak) ve her bir topu badem, fýstýk, dövülmüþ fýndýk parçalarýna bulayýn. Truff kaðýtlarýnda servis yapýn.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen