ARA

Tavuk Göðsü

Tavuk Göðsü Margarini tencereye koyup eritmeye baþlayýn. Margarin eridikten sonra un katýp ve bir müddet karýþtýrarak kavurun.


Malzemeler:

1/2 Paket margarin
1 Lt süt
3 Fincan un
3 Fincan þeker
1 Paket vanilya
1 Adet damla sakýzý veya falým sade sakýz

Hazýrlanýþý:

Margarini tencereye koyup eritmeye baþlayýn. Margarin eridikten sonra un katýp ve bir müddet karýþtýrarak kavurun. Þekeri ekleyip ve karýþtýrmaya devam edin. Sütü yavaþ yavaþ ekleyip, sakýzý içine atýp ve hala karýþtýrmaya devam edin. Hiç boþ býrakmaya gelmez hep karýþtýrmak lazým. Tavukgöðsü kaynamaya ve koyulaþmaya baþlayýnca vanilyayý katýn ve bir müddet sonra tencereyi ocaktan alýn. Yarým saat kadar tavukgöðsümüzü soðumasý için kendisiyle baþ baþa býrakýn ve sonra görünümü güzelleþene kadar mikserle çýrpýn. Sonra tepsi þeklinde bir kaba alýn, dolapta yeteri kadar soðuduktan sonra dilimleyerek servis yapýn.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen