ARA

Son Günlerin En Favori Pastasý Þirinler!

 Son Günlerin En Favori Pastasý Þirinler! Geçtiðimiz haftalarda vizyona giren Þirinler (The Smurfs) karakterleri son günlerde çocuklarýn favorisi.


Þirinler filmini izleyen tüm çocuklarýn oyuncaklarýna sahip olmak istemelerin yaný sýra pasta tercihleri de artýk onlardan yana.

Yüzde yüz katkýsýz malzemelerle hazýrladýðý birbirinden güzel, kiþiye özel pastalarla dikkat çeken Pastacý Rapunsel markasýnýn sahibi Didem Özcan son günlerde Þirinler pastasý isteyenlerdeki artýþa dikkat çekiyor. "Özel günler için hazýrladýðýmýz butik pastalarda son zamanlarda en çok istenen karakterler Þirinler filminde yer alanlar..." diyen Özcan eylül ayýnda birçok Þirinler pastasý hazýrladýðýný ifade ediyor.

Kiþiye özel eðitimler de veren Didem Özcan; "Bu ay boyunca pandispanya yapýmý ile baþlayan kiþiye özel eðitim ganaj krema hazýrlanmasý ve þeker hamuru yapýmý ile devam ediyor." diyor.

Daha sonra pandispanyanýn katlandýrýlmasý, ganaj krema ile pasta haline getirilmesi aþamalarýnýn ardýndan ardýndan Didem Özcan pastanýn þeker hamuru ile kaplanma aþamasýný kursiyerlere öðretiyor. Temel süsleme teknikleri ile hediye paketi þeklinde pasta süslemeyi öðrenen kursiyerler böylelikle 10 kiþilik bir pasta yapmayý öðreniyor ve eðitim sonunda kendi pastasýný evine götürebiliyor. Bu dersin en önemli özelliði þeker hamuru ile pasta yapýmýnýn öðretiliyor olmasý. Pastacý Rapunsel kiþiye özel pasta kursu yaklaþýk 5 saat sürüyor ve önceden randevu almak gerekiyor.

Eylül ayýnda eðitim takvimiyse þöyle;

14 Eylül Çarþamba- Temel pastacýlýk ve þeker hamuru
17 Eylül Cumartesi- Temel pastacýlýk ve þeker hamuru
20 Eylül Salý- Cupcake ve kurabiye süsleme teknikleri
22 Eylül Perþembe Temel pastacýlýk ve þeker hamuru
24 Eylül Cumartesi Cupcake süsleme teknikleri
27 Eylül Salý -Temel pastacýlýk ve þeker hamuru.

Eðitimler minimum 3 kiþilik kontenjan dolduðunda açýlýyor ve tüm eðitimlerin baþlama saati ise 11.00.   Þirinler pastasý ýsmarlamak veyahut kurslara katýlmak isteyenler ayrýntýlý bilgiyi [email protected] e-mail adresine veyahut 0 506 657 9488 numaralý telefondan Didem Özcan'ý arayarak öðrenebiliyorlar. Pastacý Rapunsel'in sitesini ziyaret etmek isteyenler için adres ise pastacirapunsel.wordpress.com.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen