ARA

Çikolatalý Sürpriz Kurabiyeler (8 Kiþilik)

Çikolatalý Sürpriz Kurabiyeler (8 Kiþilik) Un, margarin, pudra þekeri ve yumurta akýný karýþtýrýp yoðurun. Hazýrladýðýnýz hamuru nemli bir beze sararak 15 dakika dinlendirin.


Malzemeler:

3 su bardaðý un
1 paket margarin
Bir buçuk su bardaðý pudra þekeri
1 adet yumurta aký
Yarým paket vanilya
1 paket bitter çikolata (80 gr.)
Süslemek için:
3 çorba kaþýðý hazýr çikolata sosu

Hazýrlanýþý:

Un, margarin, pudra þekeri ve yumurta akýný karýþtýrýp yoðurun. Hazýrladýðýnýz hamuru nemli bir beze sararak 15 dakika dinlendirin. Daha sonra, hamuru bir merdane ile yarým santim kalýnlýðýnda açýn. Bir bardak aðzý ile hamurdan yuvarlak parçalar kesin. Çikolatayý bir býçakla küçük parçalara ayýrýn.

Hamurdan kestiðiniz parçalarýn ortasýna, çikolata parçalarýndan birkaç tane koyup kenarlarýný toplayýn. Bir fýrýn tepsisine yaðlý kaðýt yayýp kurabiyeleri üzerine dizin. Önceden ýsýtýlmýþ 180 derecelik fýrýnda 15 dakika piþirin. Fýrýndan çýkardýktan sonra servis tabaðýna alýp soðutun ve üzerlerini çikolata sosu ile süsleyerek servis yapýn.

Afiyet Olsun.



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen