ARA

Lorlu Un Kurabiyesi

Lorlu Un Kurabiyesi Yumuþatýlmýþ margarini geniþ bir kabýn içine alalým. Ýçine yumurtayý, yoðurdu ve 1 su bardaðý þekeri ilave ederek yoðuralým.


Malzemeler:

1 Paket Margarin
1 Adet Yumurta
1 Su Bardaðý Yoðurt
4 Su Bardaðý Un
1 Su Bardaðý Þeker
1 Paket Kabartma Tozu
Ýç Ýçin:
300 gr Lor Peyniri
2 Su Bardaðý Þeker
Üzerine: 1 Su Bardaðý Pudra Þekeri

Hazýrlanýþý:

Yumuþatýlmýþ margarini geniþ bir kabýn içine alalým. Ýçine yumurtayý, yoðurdu ve 1 su bardaðý þekeri ilave ederek yoðuralým. Krem kývamýna geldiðinde elenmiþ unu ve kabartma tozunu da ekleyerek iyice yoðuralým.

Ayrý bir kap içinde loru ve 2 su bardaðý þekeri karýþtýralým. Hamurdan yumurta büyüklüðünde parçalar koparýp, yuvarladýktan sonra elimizle bastýrarak yassýlaþtýralým. Ýçine þekerli lordan bir miktar koyalým.

Hamurun kenarlarýný lorun üzerinde büzelim. Orta ýsýlý fýrýnda altý üstü pembeleþene kadar piþirelim. Fýrýndan alýp soðuttuktan sonra üzerine pudra þekeri serpiþtirerek servis yapalým.

Afiyet Olsun.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen