ARA

Damat Böreði

Damat Böreði Tepsi yaðlayýp yufkalarý 4'e bölün kýzarana kadar fýrýnda kýzartýn. Yufkalar iyice kýzarýnca üzerine 2 bardak tavuk suyunu dökün 5 dakika daha fýrýnda býrakýn.


Malzemeler:

2 adet hazýr yufka
2 adet tavukgöðsü
1 bardak yoðurt
Sarýmsak
Tuz karabiber
Sirke
2 adet yumurta
4 bardak tavuk suyu
2 kaþýk un

Hazýrlanýþý:

Tepsi yaðlayýp yufkalarý 4'e bölün kýzarana kadar fýrýnda kýzartýn. Yufkalar iyice kýzarýnca üzerine 2 bardak tavuk suyunu dökün 5 dakika daha fýrýnda býrakýn. Didilmiþ olan tavuklarý yufkanýn üzerine serpin 10-15 dakika fýrýnda kýzartýn.

Sos için; yoðurt, yumurta, tuz, karabiber, sarýmsak ve 2 bardak tavuk suyunu ve unu bir kab da iyice karýþtýrýn. Bu karýþýmý ocakta kýsýk ateþte bir taþým kaynatýn üzerine bir çorba kaþýðý sirkeyi ilave edip iyice karýþtýrýn ve tavuklarýn üzerine güzelce yayýn. Tereyað ve kýrmýzýbiberi eritip üzerinde gezdirebilirsiniz

Afiyet Olsun.



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen