ARA

Teflon Tava Pizzasý

Teflon Tava Pizzasý Süt ve yumurtayý çýrpýn. Yaðladýðýnýz teflon tavaya, kenarlarý dýþarýya taþacak þekilde bir yufkayý parçalayarak yerleþtirin.


Malzemeler:

2 Adet Yufka
1 Çay Bardaðý Süt
1 Adet Yumurta
1 Adet Sosis
100 Gr Rendelenmiþ Kaþarpeyniri
100 Gr Sucuk
1 Adet Domates
1 Kaþýk Kekik
1 Diþ Sarýmsak
1 Tatlý Kaþýðý Zeytinyaðý

Hazýrlanýþý:

Süt ve yumurtayý çýrpýn. Yaðladýðýnýz teflon tavaya, kenarlarý dýþarýya taþacak þekilde bir yufkayý parçalayarak yerleþtirin. Yufkanýn aralarýna sütlü karýþýmý yayýn.

Diðer yufkanýn yarýsýný da ayný þekilde tavaya yerleþtirin. Sucuk ve sosisi ince ince dilimleyip yufkalarýn üzerine ekleyin. Domatesin kabuklarýný soyup küp þeklinde kesin ve ezilmiþ sarýmsakla birlikte sosis ve sucuklarýn üzerine dökün.

Kekik ve rendelenmiþ kaþar peyniri serpin. Kalan yufkayý da sütlü karýþýmla birlikte tavaya yerleþtirin. Tavanýn dýþýna taþan yufkalarý bohça þeklinde pizzanýn üzerine kapatýn.

Tavanýn üzerini bir kapakla kapatýp hafif ateþli ocakta altý kýzarýncaya kadar piþirin. Kapak yardýmýyla ters yüz ederek diðer tarafýný da piþirin. Sýcak olarak servis yapýn.

Afiyet Olsun.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen