ARA

Anneleri Þaþýrtan Tarifler Sezon Life’da!

Anneleri Þaþýrtan Tarifler Sezon Life’da! Yoksa siz hala pirinçten sadece pilav mý yapýyorsunuz?


Pirinçle yapýlan yemek tariflerinden gurme sohbetlerine, saðlýklý beslenme önerilerinden alýþveriþ trendleri ve gezi yazýlarýna kadar hayata dair pek çok detayýn yer aldýðý Sezon Pirinç’in kurumsal dergisi Sezon Life’da, pirinçten sadece pilav yapýlacaðýný düþünenler için þaþýrtýcý tarifler yer alýyor. Sezon Gurme Danýþmaný Esra Erdoðan’ýn siyah ve kýrmýzý pirinç ile siyah mercimekten hazýrladýðý Sezon Siyah Mercimekli Köfte, Sezon Siyah Pirinçli New York Usulü Peynir Keki, Sezon Siyah Pirinçli Cevizli Ekmek ve Sezon Badem Sütlü Kýrmýzý Pirinç Kokteyli, bu Anneler Günü”nde annelerin ezberini bozacaða benziyor!

Gýda sektörünün öncü firmalarýndan Sezon Pirinç’in kurumsal dergisi Sezon Life Ýlkbahar sayýsýnda, Anneler Günü’nde annelerimize muhteþem sofralar kurmak için pirinçle yaratýlmýþ birbirinden lezzetli ve ezber bozan tarifler sunuyor.

Pirinçle yapýlan yemek tariflerinden gurme sohbetlerine, saðlýklý beslenme önerilerinden alýþveriþ trendleri ve gezi yazýlarýna kadar hayata dair pek çok detayýn yer aldýðý dergide, pirinçten sadece pilav yapýlacaðýný düþünenler için þaþýrtýcý tarifler yer alýyor.

Sezon Gurme Danýþmaný Esra Erdoðan’ýn siyah ve kýrmýzý pirinç ile siyah mercimekten hazýrladýðý Sezon Siyah Mercimekli Köfte, Sezon Siyah Pirinçli New York Usulü Peynir Keki, Sezon Siyah Pirinçli Cevizli Ekmek ve Sezon Badem Sütlü Kýrmýzý Pirinç Kokteyli annesine farklý bir lezzet sunmak isteyenlere rehberlik ediyor.

Sezon Gurme Danýþmaný Esra Erdoðan, “Anneler Günü için geri sayým baþladý. Ýlk sayýmýzda Sevgililer Günü’ne özel tarifler yaratmýþtýk, bu kez sevgilerini her daim yanýmýzda hissettiðimiz annelerimiz için mutfaða girdik. Ve 13 Mayýs Anneler Günü’nde onlara kendi ellerinizle hazýrladýðýnýz, içine bolca sevgi de katýlmýþ bir yemek þöleni sunmanýz için pirinçle hazýrlanmýþ yepyeni Sezon Tarifleri yarattýk. Tüm annelere armaðan ettiðimiz Sezon tariflerinin çocuklarýnýz ile birlikte sofralarýnýzý þenlendirmesini, dolayýsý ile neþe ve saðlýk içinde yenecek yemeklere aracýlýk etmesini diliyoruz. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz” diye konuþtu.

PRoaktif Ýletiþim tarafýndan hazýrlanan derginin Ýlkbahar sayýsýnda usta gazeteci Mehmet Yaþin ile gurme sohbetleri, Türkiye’nin en ünlü domateslerini yetiþtiren Ýpek Haným Çiftliði’nin sahibi Pýnar Kaftancýoðlu ile röportaj, Deniz Akkaya, Ayþe Kucuroðlu ve Neþe Erberk gibi ünlü annelerle yapýlmýþ söyleþiler ve pek çok keyifli konu yer alýyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen