ARA

Sihirli Aþk Yemekleri

Sihirli Aþk Yemekleri Bir erkeði güzelliðinizden sonra sadece yemeklerinizle kendinize aþýk edebilirsiniz. Ne kadar inkar etseniz de ‘erkeðin kalbine giden yol midesinden geçiyor’.


Ne kadar güzel yemek yaparsanýz yaðýn, erkek yemeði yer, zevk alýr ama sonrasý gelmez. Fakat siz daha fazlasýný beklersiniz. Eðer daha fazlasýný bekleyenlerdenseniz ve yemeklerinizle onu gerçekten etkilemek istiyorsanýz formülü sihirli aþk yemeklerinden geçiyor. Aþk, cinsellik, flört, tutku... Onunla yaþamak istediðiniz her þeyi bu yemeklerle sunabilirsiniz.

Afrodizyak Salata

Ýsminden de belli olduðu gibi salatada afrodizyak etkisi mevcut. Bunun dýþýnda cinsel etkileþim, tutku, coþku ve aþkta yer alýyor.

Malzemeler:
Göbek salata
Akdeniz yeþillikleri
Dereotu
Maydanoz
Yeþil Soðan
Fesleðen
Tuz
Limon
Yoðurt
Hardal
Portakal suyu
Karides
Yengeç
Kalamar
Yufka
Kýrmýzý dolmalýk biber

Gördüðünüz gibi salatada yok yok...

Hazýrlanýþý:
Mutfakta romantik bir ortamda malzemeleri yýkayýp doðramaya baþlayýn. Öncelikle geniþ bir salata kalabýna yeþillikleri doðrayýn. Küçük bir kaptada yoðurt, zeytinyaðý, limon, portakal suyu, hardal ve tuzu karýþtýrarak salatanýn sosunu hazýrlayýn. Hazýrladýðýnýz sosu büyük kaptaki yeþilliklere ilave edin. Karides ve kalamarý zeytinyaðýnda piþirin. Sonrasýnda kalamar, karides ve yengeçleri ekleyin. Yine zeytinyaðýnda yufkayý ince þeritler halinde kesin kýzartýn. Kýrmýzý dolmalýklarý ortalarýnda kalp þekli yaparak kesin ve en azýndan 1 adet kalp þeklinde kýrmýzý biberiniz olsun. Kalple de hazýrlanan salatýnýzý süsleyin.

Salatayý mum ýþýðýnda servis yapýn...

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen