ARA

Ton Balýk Sarýmsaklý Kanepe

Ton Balýk Sarýmsaklý Kanepe Ton balýðýnýn fazla yaðýný süzüp bir kasenin içine alýn. Ton balýðýný çatal yardýmýyla fazla ezmeden parçalara ayýrýn.


Malzemeler:

6 dilim tost ekmeði
Crème Bonjour salatalýk turþulu-dereotlu, peynirli sandviç sürme
100 gr ton balýðý
1 adet limon
3 diþ sarýmsak
Süslemek için Dereotu saplarý

Hazýrlanýþý:

Ton balýðýnýn fazla yaðýný süzüp bir kasenin içine alýn. Ton balýðýný çatal yardýmýyla fazla ezmeden parçalara ayýrýn. Ýçine kýyýlmýþ sarýmsaklarý ve limon suyunu ekleyip ton balýðý parçalarýný fazla ufaltmadan karýþtýrýn.

Tost ekmeðinin kenarlarýný kesip, arzuya göre ya 4 eþit parçaya bölün veya ortadan üçgen olarak ikiye kesin. Daha sonra tost ekmeklerinin üzerine bir býçak yardýmýyla Crème Bonjour salatalýk turþulu ve dereotlu peynirli sandviç sürmeden sürün.

Ekmek dilimlerini tepsiye dizip üzerine ton balýklý harçtan koyun. Limonu þeritler halinde ve yarým dilim þeklinde kesip, kanepelerin üzerine koyun. En olarak ton balýklý kanepelerin üzerine dereotu saplarýný koyup, servis edin.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen