ARA

Kaplumbaða Pastasý Çoçuklar Ýçin

Kaplumbaða Pastasý Çoçuklar Ýçin Derin bir kase de yumurtalarý tozþekerle birlikte mikserin en üst seviyesinde koyu bir kývama gelene kadar iyice çýrpýn.


Malzemeler:

3 adet oda sýcaklýðýnda yumurta
3 kahve fincaný tozþeker
3 kahve fincaný un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
100 gr bitter çikolata
100 gram sütlü çikolata
1 kutu krema
3 adet kakaolu top kek
Üzeri Ýçin;
5 adet kivi

Hazýrlanýþý:

Daha sonda elenmiþ unu ilave edin ve tahta bir kaþýkla karýþtýrýn. Vanilya ve kabartma tozunu ekledikten sonra bütün malzemeyi tekrar karýþtýrýn. Orta büyüklükte yuvarlak bir fýrýn kabýnýn içine boþaltýn. Önceden ýsýtýlmýþ 175 derece fýrýnda 30 dakika piþirin. Piþtikten sonra soðutun ve küçük kareler halinde kesin. Diðer tarafta bitter ve sütlü çikolatayý benmari usulü eritin. Eriyen çikolatalarý krema ile karýþtýrýn.

Bu karýþýmý, küçük kareler halinde kestiðiniz pandispanya ile karýþtýrýn. Kaplumbaða formu vereceðiniz kaba önce streç film serin. Hazýrladýðýnýz karýþýmý bu kabýn içine boþaltýn. Üzerini streç filmle kaplayýn ve buzdolabýnda 2-3 saat bekletin. Donan kaplumbaða gövdesini servis tabaðýna alýn. Top keklerden 4 adet ayak ve 1 adet baþ hazýrlayýp yerleþtirin. Kaplumbaðanýn üzerini kivi dilimleri ile kaplayýn. Bonibonlarla süsleyip, daha sonra servis yapýn.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen