ARA

Bebek Yoðurtu (5. ay ve sonrasý)

Bebek Yoðurtu (5. ay ve sonrasý) 120 kaynamýþ ýlýmýþ su bir kaba boþaltýp üzerine 6 ölçek devam mamasýný ilave ederek iyice karýþtýrarak koyu kývamlý bir mama elde ediniz.


Malzemeler:

120 ml kaynamýþ ýlýmýþ su (50 derece)
6 ölçek devam mamasý
1 yemek kaþýðý yoðurt

Hazýrlanýþý:

120 kaynamýþ ýlýmýþ su bir kaba boþaltýp üzerine 6 ölçek devam mamasýný ilave ederek iyice karýþtýrarak koyu kývamlý bir mama elde ediniz. Hazýrladýðýnýz koyu kývamlý mamadan 2 yemek kaþýðý kadar alýp, bir yemek kaþýðý yoðurdu ayrý bir kapta karýþtýrýn.

Elde ettiðiniz bu karýþýmý koyu kývamlý mamanýn içerisine koyup iyice karýþtýrýn (bu sýrada mamanýn sýcaklýðý son derece önemlidir. Mamanýz soðuduysa mayalamadan önce lütfen benmari usulü ile ýlýtýnýz. Aksi takdirde yoðurdunuz sulu olur). Yoðurdun mayalanmasý için üzerini iyice örtüp en az 4 saat bekletin.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen