ARA

Frambuaz Marmelatý

Frambuaz Marmelatý Frambuazlarý çözülmesi için bekletin.


Malzemeler:

500 gram dondurulmuþ frambuaz
2 yemek kaþýðý portakal suyu
2 yemek kaþýðý portakal likörü
1 paket portakal þekerlemesi
500 gram jöleli þeker

Hazýrlanýþý:

Frambuazlarý çözülmesi için bekletin. Çözülen frambuazlarý bir kapta portakal suyu veya portakal likörü ile ezerek karýþtýrýn ve püre haline getirin. Hazýrladýðýnýz püreyi portakal þekerlemesi ve jöleli þeker ile iyice karýþtýrýn. Daha sonra karýþýmý 30 dakika boyunca mikser ile mikserin en yüksek devrinde çýrpýn. Hazýrlamýþ olduðunuz frambuaz marmeladýný hemen temiz kavanozlara doldurun. Kapaklarýný sýkýca kapatýn.

Soðuk olarak hazýrlayacaðýnýz reçel veya marmeladlarý hemen kullanabileceðiniz gibi, dilerseniz buzdolabýnda da saklayabilirsiniz. Böylece uzun süre kullanma þansýna sahip olabilirsiniz. Soðuk reçelin sýrrý kaynatmadan hazýrlayacaðýnýz bu marmeladta kullanacaðýnýz bütün kap ve gereçlerin tamamýyle yaðdan arýndýrýlmýþ olmalarý gerekir. Aksi halde marmelad katýlaþmaz.

Afiyet Olsun.



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen