ARA

Four Seasons Hotel Ýstanbul’da Brunch keyfi

Four Seasons Hotel Ýstanbul’da Brunch keyfi Lezzetli Pazar Brunch’larý sizleri bekliyor. Bu keyifle kendinizi þýmartmaya ne dersiniz?







Kurulduðu tarihten bugüne kadar kaliteli hizmet anlayýþýyla dünya çapýndaki lider konumunu koruyan Four Seasons Hotel Istanbul’da lezzetli Pazar Brunch’larý sizleri bekliyor. Bu keyifle kendinizi þýmartmaya ne dersiniz?

Ülkemizin önde gelen gurme ve yiyecek-içecek uzmanlarý tarafýndan “Ýstanbul’un En Ýyi Brunch’ý” seçilen Seasons Restaurant’ta her Pazar saat 11.30 itibariyle dünya mutfaklarýndan farklý lezzetler tadabilir, þehir stresinden uzak, Four Seasons servis anlayýþýyla unutulmayacak bir Pazar Brunch’ý yaþayabilirsiniz.

Þeflerimizin özel olarak hazýrladýðý farklý tatlar, Uzakdoðu’nun gizemini taþýyan baharatlar, birbirinden leziz sushiler Seasons Restaurant’ta sizleri bekliyor. Fransýz Pasta Þefimiz Ghislain Gaille’nin özel olarak hazýrladýðý ve birbirinden leziz “mini tatlý” büfesi ise bu keyfin son duraðý...

Four Seasons Hotel Istanbul Aðustos 2007’de dünyanýn en prestijli seyahat dergilerinden Travel & Leisure tarafýndan “Avrupa’nýn En Ýyi Oteli” ve “Dünyanýn En Ýyi 4.Oteli” seçildi.

Seasons Restaurant’ta Brunch kiþi baþý KDV dahil 105 YTL.

Rezervasyon ve detaylý bilgi için: (212) 638 8200.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen