ARA

Öðle Yemeði’nde Akdeniz Esintisi

Öðle Yemeði’nde Akdeniz Esintisi Ýþ dünyasýnýn stresi keyifli bir lezzet þöleniyle son buluyor…


Konaklama, davet, düðün ve organizasyonlarýn Topkapý surlarýnda kurulu 5 yýldýzlý adresi Holiday Inn Istanbul City, iþ dünyasýnýn profesyonellerini günün stresini atmak üzere bünyesindeki Naar Restaurant’a bekliyor.

Ýþ dünyasýnýn yoðunluðunda keyifli bir mola vereceðiniz Naar Restaurant, eþsiz ve ayrýcalýklý lezzetlerin yanýnda þýk ve heyecan verici bir atmosfer sunuyor. Naar Restaurant, Akdeniz Mutfaðý’nýn eþsiz ve saðlýklý örneklerini özgün tatlar halinde sizlerle buluþturuyor. Uluslar arasý deneyime sahip yeni þefi Þenzat Toköz tarafýndan hazýrlanan özel tatlar, benzersiz bir atmosfer eþliðinde gerçek bir ziyafet þölenine dönüþüyor.

Enfes tatlar ile nefes alacaksýnýz…

Holiday Inn Istanbul City’nin iþ öðle yemeði menüsünde zengin tatlar içeren etli, balýklý, vejeteryan alternatifler bulunuyor. Gün içerisinde nefes alacaðýnýz saatlerde enfes tatlar size eþlik ediyor. Hafta içi her gün 11.30 - 14.00 arasýnda, Naar Restaurant’ta, kiþi baþý 39 TL’ye iþ öðle yemeði menülerimizi afiyetle tadabilirsiniz.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen