ARA

Yeni Bir Lezzet Duraðý: La Mia Luce

Yeni Bir Lezzet Duraðý: La Mia Luce  La Mia Luce, Türkiye’nin en iyi Ýtalyan restoraný olma iddiasýyla 20 Haziran’da kapýlarýný açtý.


“Þýk, lezzetli, keyifli”… Ýstanbul gastronomi yaþamýna yeni katýlan La Mia Luce’yi tanýmlayan en iyi üç kelime. Ýstanbul Anadolu yakasýnda 20 Haziran 2012’de kapýlarýný açan restoran, zengin ve lezzetli Ýtalyan mönüsüyle dikkat çekiyor… Yemekler, Türkiye ve dünyadan seçilmiþ en kaliteli ürünlerle hazýrlandýðý için La Mia Luce’nin mutfaðý oldukça iddialý…

Türkiye’nin en iyi Ýtalyan restoraný olma iddiasýyla yola çýkan ve tümüyle bu amaçla donatýlan mekan, Kutlay Erdal Þimþek’in þýk, keyifli ve kaliteli olaný en lezzetli þekilde sunmak hayaliyle doðdu. La Mia Luce’nin kurucusu ve sahibi Þimþek, diðer Ýtalyan restoranlardan kendilerini ayýran özellikleri þöyle tanýmlýyor: “Restoran iþletmelerinde fiyat, lezzet ve hizmet analizinin çok iyi deðerlendirilmesi gerekiyor. Biz misafirlerimizin en lezzetliyi, en iyi sunuþ ile tatmalarýný istiyoruz. Ödedikleri bedelin karþýlýðýný en iyi þekilde almalarý için çalýþýyoruz. Yakaladýðýmýz çizgi sayesinde misafirlerimizle uzun soluklu bir iliþki kuracaðýmýzdan hiç þüphemiz yok. Deniz mahsullü pizzamýz, makarna ve salatalarýmýz, Ýtalya’da yaþayanlarýn bile enfes bulduðu tiramisumuz, favori lezzetlerimiz arasýnda.”

La Mia Luce’nin mönüsünde geleneksel ve farklý lezzetler birlikte sunulmaya özen gösteriliyor. “Klasik Ýtalyan lezzetleri” ve “þefin spesiyalleri” adý altýnda hazýrlanan dünya mutfaðýndan örnekleri, kendilerine özel þekilde yorumlayarak müþterilerinin damak zevkine uygun biçimde zenginleþtiriyorlar. Mekanda hafta içi ve hafta sonu kahvaltý servisi de veriliyor.

Özel günlerde canlý caz quartet’leri, hafta sonlarý ise DJ performansý gerçekleþtirilen mekan, her gün 09:30-24:00 saatleri arasýnda hizmet veriyor. La Mia Luce’ye gideceklere öneri: tiramisu, somon füme, somonlu pizza, makarna ve salatalarýnýn tadýna muhakkak bakýn!

Bir yanda kolalý masa örtüleri ve peçeteleri ile en oturaklý akþam yemeklerine hazýr þýk bir iç mekan, diðer yanda günün her saatinde tercih edebileceðiniz keyifli ve rahat bir bahçe… Nefis bir Ýtalyan yemeði yemek için bundan sonra rotanýz, Anadolu yakasý ve Suadiye olacak…

Adres: Plaj Yolu Sok. No:18 B Blok Suadiye / Ýstanbul
Tel :     (0216) 464 17 77 - 78 - 79

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen