ARA

Betie’s Tatlarý ile Babalarýn Aðzý Tatlanýyor

Betie’s Tatlarý ile Babalarýn Aðzý Tatlanýyor “Babalar Günü” için hazýrladýðý “lezzet toplarý” ve “çikolatalý çiçek”lere sevgi mesajlarýnýzý yazarak, babanýz için en tatlý hediyelere dönüþtürüyor…


Özel yapým rengarenk tatlýlarýn adresi Betie’s, Babalar Günü’nü unutulmaz kýlmak için birbirinden farklý hediye seçenekleri hazýrladý. Babanýzýn adýný, sevgi mesajlarýnýzý veya esprili notlarýnýzý taþýyan Betie’s tatlýlarý, “lezzet toplarý” ve “çikolatalý çiçekler” þeklinde sürprizlere dönüþüyor.

Tamamý el yapýmý olan çikolatalý lezzet toplarý, hindistan cevizi ve kavrulmuþ fýndýkla hazýrlanmýþ çikolatalý keklerin, sütlü çikolatalý kremayla birleþiminden oluþuyor. Dýþý istenen konsepte uygun renk ve tasarýmda çikolata ile kaplanabilen toplar, babanýzýn damak zevkine uygun hale dönüþüyor.

BABALAR GÜNÜ’NE ÖZEL BETÝE’S LEZZETLERÝ:

Gold Çikolata Sepeti: Hindistan cevizi ve fýndýkla hazýrlanmýþ çikolatalý kekler, sütlü çikolatalý kremayla birleþtirilip top haline getirildikten sonra üzeri istenilen renkte çikolata ile kaplanýyor ve siyah kadife kutu ile elegan babalara sunuluyor.
Fiyatý 60,00 TL+KDV

Caným Babam: Üzerindeki kalpler tamamen çikolata kaplý 43 adet lezzet topu… Babanýza özel mesajýnýzla birlikte!
Fiyatý 60 TL+KDV

Siyah-Beyaz Çikolata Sepeti: Fanatik taraftar babalarýn aðzýný tatlandýracak 50-52 adet lezzet topu bir arada…
Fiyatý 70,00 TL+KDV

Boys Çikolata Sepeti: Western meraklýsý babalara özel 21 adet çikolatalý lezzet topu...
Fiyatý 50,00 TL + KDV

Sarýþýn Lezzet Toplarý: Hindistan cevizi ve fýndýkla hazýrlanmýþ çikolatalý kekler, sütlü çikolatalý kremayla birleþtirilip top haline getirildikten sonra üzeri sarý renkte çikolata kaplanarak 24 adet lezzet topuna dönüþüyor.
Fiyatý 55,00 TL+KDV

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen