ARA

Damaklara Þenlik Baþlýyor!

Damaklara Þenlik Baþlýyor! Bu yýl yedincisi düzenlenecek olan geleneksel Ýstanbul Lezzet Festivali, lezzetin en iyilerini, 05 Haziran Salý gecesi Alzheimer Derneði yararýna Kemer Golf & Country Club’da bir kez daha bir araya getiriyor.


Ýstanbul’un Dünya Kulübü, Kemer Golf & Country Club, 05 Haziran’da Türkiye’nin en iyi restoranlarýný, beþ yýldýzlý otellerini, barlarýný, pastanelerini, cafelerini ve yiyecek içecek firmalarýný “7. Ýstanbul Lezzet Festivali”nde buluþturuyor.

Ýstanbul’un en iyi mekanlarýnýn ve firmalarýnýn yiyecek-içecek sunumlarýný yapacaklarý, en lezzetli tatlarýný konuklarýyla paylaþacaklarý festivale yaklaþýk 2 bin kiþinin katýlmasý bekleniyor. Gelirinin Alzheimer Derneði’ne býrakýlacaðý festival gecesinde ise; 1960’larýn efsane þarkýcýlarý Frank Sinatra ve Dean Martin’i ayný sahnede buluþturan, Broadway’in ünlü show grubu ‘The Rat Pack Tribüte Show’ ve Marliyn Monroe yer alacak. Bu özel show grubu, þarkýlarý ve danslarýyla misafirlerini hem fiziksel hem de ses benzerlikleriyle yýllar öncesine götürecek.

Bu unutulmayacak gecede, katýlýmcýlar bir yandan Türk ve Dünya mutfaklarýndan çeþitli lezzetleri tadýp bir yandan da muhteþem konserler ile canlý müzik keyfini yaþayacak ve de Alzheimer Derneði’ne destek olacaklar. ÝLF biletleri KG&CC, Alzheimer Derneði ve Biletix’ten temin edilebilecek.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen