ARA

Go Mongo’da Ziyafet Annenizin de Hakký!

Go Mongo’da Ziyafet Annenizin de Hakký! Moðol Barbeküsü, Hindistan Cevizi Sütü Çorbasý, Ananaslý Pilav, Kýzarmýþ Muz ve daha neler neler…


Yeni lezzetler keþfetmeyi seven annenizi Go Mongo’ya götürmelisiniz…Yenilenen menüsüyle ziyaretçilerine tam bir yemek þöleni sunan Go Mongo, Anneler Günü için çok özel sürprizler hazýrladý. Anneler Günü’nde Go Mongo’yu tercih edenlere Go Mongo, çikolata ve aný olarak saklayacaðýnýz polaroid fotoðraf hediye ediyor. Cep telefonunda kalmayacak ve salondaki büfenin üzerine yerleþecek bir fotoðraf için baskýcýnýn yollarýna koyulmanýza gerek yok.

Hep anneniz mi size ziyafet çekecek? Bu sefer sýra sizde! Anneler Günü’nde biricik annenizi hiç unutmayacaðý bir lezzet yolculuðuna çýkarmak istiyorsanýz, birlikte Go Mongo’ya gidebilirsiniz.

Go Mongo, Anneler Günü ziyaretçilerine hem çikolata hediye ediyor hem de bu özel günün fotoðrafýný çekerek annenizle geçirdiðiniz dakikalarý ölümsüzleþtiriyor. Polaroid makineyle çekilen ve kredi kartý büyüklüðündeki fotoðraf cep telefonunuzla çektiðiniz fotoðraflarýn aksine annenizin cüzdanýna ya da salondaki büfenin üzerine yerleþebilecek. Üstelik bunun için baskýcýnýn yollarýna koyulmanýza da gerek yok.

Go Mongo restoranlarý, yemeklerinin lezzeti ve konseptiyle misafirlerine Moðolistan’daki geleneksel ziyafetlerin doyumsuz tadýný yaþatýyor. Kendi seçtiðiniz karýþýmý oluþturmanýza olanak tanýyan “Mongolian Barbeque – Moðol Barbeküsü” konseptinin Türkiye’deki ilk ve tek temsilcisi olan Go Mongo’da, açýk büfede sergilenen et, sebze, noodle, sos ve baharat alternatiflerinden seçilen karýþýmlar özel bir sac üzerinde piþirilerek servis ediliyor. Tavuk, hindi, dana ve kuzu eti seçeneklerinin yaný sýra 25 çeþit sebze de açýk büfede sunulan yiyecekler arasýnda yer alýyor. Deðiþik lezzetler oluþturmakta en büyük farký yaratan 20 çeþit sostan seçilecek alternatiflerin karýþtýrýlmasýyla oluþturulan ve “Mongolian Barbeque” usulü hazýrlanan yemeklerde neredeyse sonsuz bir çeþitlilik yakalamak mümkün!

Üstelik Go Mongo’nun yenilenen menüsüne Japon, Hint ve Tay mutfaðýna özgü seçkin lezzetler eklendi. Ananaslý Pilav, Kýzarmýþ Muz ve daha neler neler… Bu menüde bir tek kuþ sütü eksik; onu da Hindistan Cevizi Sütü çorbasýyla telafi edebilirsiniz! Go Mongo’nun yenilenen menüsünü annenizle birlikte keþfedebilirsiniz!

Go Mongo’lar Suadiye, Ýstinye Park ve Meydan AVM’de Yemeklerinin lezzeti ve konseptiyle misafirlerine Moðolistan’daki geleneksel ziyafetlerin doyumsuz tadýný yaþatan Go Mongo restoranlarý þu adreslerde yer alýyor:

Go Mongo Suadiye
Suadiye Plaj Yolu Sok. Suadiye Park, Suadiye
Tel: (216) 410 32 23

Go Mongo Ýstinye Park
Ýstinye Park Alýþveriþ Merkezi, Ýstinye
Tel: (212) 345 58 88

Go Mongo Meydan
Meydan Alýþveriþ Merkezi, Ümraniye
Tel: (216) 499 25 25

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen