ARA

Baharýn Keyfini Niþantaþý’ nýn Kalbindeki Barba Meyhane’ de Çýkarýn!

Baharýn Keyfini Niþantaþý’ nýn Kalbindeki Barba Meyhane’ de Çýkarýn! Niþantaþý’ nda farklý bir alternatif olan Barba Meyhane, portakal bahçesi, zengin ve kendine özgü mönüsüyle dikkat çekiyor.


2000 yýlýnda kurulan, eski meyhane anlayýþýný günümüze taþýyan, Niþantaþý’ nda farklý bir alternatif olan Barba Meyhane, bahar ayýna yeni bahçesini açarak giriyor! Misafirlerini, portakal bahçesi konseptinde, portakal kokularýyla aðýrlayan Barba Meyhane, kendine özgü balýk specialleri ve mezelerden oluþan zengin mönüsüyle, bahara neþe ve lezzet katacak!

Hakan Oskay’ ýn özel tariflerinin olduðu mönüde meze seçenekleri arasýnda yer alan “Barba Ezme”, “Ege Ot Kavurmasý”, “Barba Lokum”, ara sýcaklardan “Sahanaki”, “Kalamar Sandal”, “Barba Börek”, “muhteþem karides salatasý” ve ana yemeklerden “Asma Yapraðýnda Kalkan Tandýr”, “Barba Hamsi ”, “Kaðýtta Minekop” ve özel soslu buðulama çeþitleri ile Barba Meyhane konuklarýna lezzet þöleni sunuyor.

Barba Meyhane, her Cuma ve Cumartesi akþamlarý 21:00 – 24:00 saatleri arasýnda gerçekleþen, Rum ezgilerinden oluþan canlý müzik keyfi ve kendine özgü mönüsüyle meyhane müdavimlerinin bir numaralý adresi oluyor.

Öðle yemeklerinde balýk ýzgara çeþitlerinin yanýnda misafirlerine salata ikram eden Barba Meyhane’de hem eðlence hem de özel bir lezzet deneyimi sizleri bekliyor.

Gündüz 12:00’ den gece 01:00’ e kadar kapýlarý açýk olan Barba Meyhane saat 23:00’ e kadar verdiði mutfak hizmetinin yanýsýra, ön salonunda 50 kiþilik, portakal bahçesinde 100 kiþilik oturma kapasitesi, üç katlý otopark avantajý, sýcak ve davetkar atmosferiyle, özel davetleriniz için de bulunmaz mekanýnýz olacak!

Barba Meyhane’ de siz de yerinizi almak için rezervasyonunuzu yaptýrmayý unutmayýn!

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen