ARA

Msa Þef Adaylarýný “Tanýþma Günü”nde Buluþturuyor!

 Msa Þef Adaylarýný “Tanýþma Günü”nde Buluþturuyor! Haydi tanýþmaya...


MEB onaylý, Dünyanýn her yerinde geçerli uluslararasý City&Guilds diplomasý sunan tek profesyonel aþçýlýk okulu Mutfak Sanatlarý Akademisi (MSA), hakkýnda detaylý bilgi almak isteyen tüm öðrenci adaylarý ve aileleri için 15 Nisan Pazar saat 10.00 – 16.00 arasýnda tanýþma günü düzenliyor.

Dünya Þefler Birliði (WACS) tarafýndan ödüllendirilmiþ üstün profesyonel eðitim kalitesi, Amerika’da saðladýðý maaþlý staj imkaný, uluslararasý geçerli City&Guilds diplomasý ve MEB onaylý sertifikasýyla sadece Türkiye’nin deðil dünyanýn önde gelen iþletmelerine nitelikli, eðitimli þefler yetiþtiren MSA, mutfaðý bir kariyer olarak seçen adaylara hakkýnda detaylý bilgi vermek ve okulu tanýtmak amaçlý düzenlediði tanýþma gününde buluþturuyor.

Deneyimli MSA eðitmen þeflerinin eðitimleri, fýrsatlarý ve okulu anlatacaðý tanýþma günü, 15 Nisan Pazar saat 10.00’da baþlayýp 16.00’da sona erecek. Mutfakta profesyonel bir eðitim hakkýnda bilgi almak isteyenler için özel olarak düzenlenen etkinlik her saat baþý 45’er dakikalýk sunumlar þeklinde gerçekleþecek.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen