ARA

Zamane Kahvesi’nden Özel Hediyeler

Zamane Kahvesi’nden Özel Hediyeler Çikolata dolu bir küçük kutucuk...


Geleneksel kahvehane kültürünün modern adresi Zamane Kahvesi, sevdiklerine hem lezzetli hem de kalýcý ve þýk bir hediye vermek isteyenlere çikolata dolu, çok özel alternatifler sunuyor.

Farklý lezzetleri ve sunumlarý kadar ambiyansýyla da dikkat çeken Zamane Kahvesi, lezzetli çikolatalarýný þýk objeler kullanarak tasarladýðý hediyelik seçenekleriyle beðenilere sunuyor.

Bakýr ustalarý tarafýndan Zamane Kahvesi için özel olarak üretilen Türk kahvesi fincaný, cezve, kapaklý bardak, nar gibi birbirinden þýk objeler; prenses bademden çikolata drajesine, çikolata kaplý lokumdan badem þekerine kadar deðiþik alternatifler için göz alýcý ambalaj seçeneðine dönüþüyor.

Sevdiklerine hem lezzetli hem de kalýcý ve þýk bir hediye vermek isteyenler için hazýrlanan nardan Türk kahvesi fincanýna, cezveden küçük bakýr kaselere kadar farklý boyutlardaki Zamane Kahvesi özel hediyeliklerinin fiyatlarý seçilen obje ve ürün gramajýna göre 30-100 TL arasýnda deðiþiyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen