ARA

Soðuk Havanýn Dondurucu Etkisini Günlük Çorbalar ile Azaltýn!

Soðuk Havanýn Dondurucu Etkisini Günlük Çorbalar ile Azaltýn! Soðuk kýþ günlerini sýcacýk bir çorbayla ýsýtmaya ne dersiniz?


Akdenizli lezzetlerin hayat bulduðu mekan Big Plate, 7 güne özel hazýrladýðý 7 çorbasý ile hem soðuk havalara kýsa bir mola veriyor hem de hafif bir öðün sunuyor. Big Plate’in menüsündeki sebze deposu çorbalar ile siz de keyifli bir lezzet yolculuðuna çýkabilirsiniz.

Kýþýn en soðuk günlerini yaþadýðýmýz bu günlerde, içerdiði taze malzemelerin kokusuyla baþ döndüren sýcacýk bir çorbaya kim “hayýr” diyebilir? Ýstinye Park’ta bulunan Big Plate hafif bir öðün geçirmek isteyenleri zengin çorba çeþitleriyle karþýlýyor!

“7 güne 7 farklý çorba” anlayýþýný benimseyen Big Plate’in çorbalarý, tamamen doðal malzemelerle hazýrlanýyor. Pazartesi günleri sebzelerin enfes birleþimini yansýtan “Dereotlu Kabak Çorbasý”nýn sunulduðu Big Plate’in salý çorbasý “Sarý Mercimek Çorbasý”... Çarþamba günleri taze domatesle hazýrlanan “Domates Çorbasý” misafirlerle buluþurken, perþembe günleri de farklý tadýyla “Balkabaðý Çorbasý” servis ediliyor. Cuma günleri ise, mercimek, bulgur, maþ fasulyesi, firik gibi Anadolu’nun yöresel tatlarýný içeren vitamin deposu “Yedi Tahýl Yedi Sebze Çorbasý” içinizi ýsýtmak için sunuluyor.

Big Plate’te haftasonu keyfi de çorbayla baþlýyor. Cumartesi günleri “Mantar Çorbasý” bu özel sebzenin lezzetinden hoþlananlar için hazýrlanýrken; pazar günleri ise taze kýrmýzý biberle piþirilen “Közlenmiþ Biber Çorbasý” servis ediliyor. Big Plate’te meraklýlarý için her gün Fransa’nýn geleneksel lezzeti “Soðan Çorbasý” da bulunuyor.

Bol vitaminli çorbalarýyla lezzeti saðlýkla buluþturan Big Plate çeþitleriyle, kýþý sýcacýk geçirmenizi saðlýyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen