ARA

Sevgililer Günü’nü, Âsitâne Restaurant’ýn Saray Sofralarýnda Kutlayýn

Sevgililer Günü’nü, Âsitâne Restaurant’ýn Saray Sofralarýnda Kutlayýn 14 Þubat Sevgililer Günü’nde farklý lezzetler tatmak isteyen sevgilileri aðýrlamaya hazýrlanýyor...


Âsitâne Restaurant, Osmanlý Saray Kayýtlarý'ndan ve Helvahane Defterleri'nden özel olarak derlediði "Mahbub ve Mahbubeler Menüsü"nü 14 Þubat Sevgililer Günü’nde farklý lezzetler tatmak isteyen sevgililerin beðenisine sunuyor. Bu özel menüye ismini veren ‘Mahbub’ ve ‘mahbube’ kelimeleri, Osmanlýca’da ‘sevilen, muhabbet duyulan’ anlamýna geliyor.

Batur Durmay’ýn liderliðinde çalýþan Âsitâne ekibi, kýþlýk meyve ve sebzelerle “Sevgililer Günü” için yeniden yorumladýðý Osmanlý’nýn muhteþem lezzetlerini; modern ve seçkin bir ortamda, bembeyaz örtüler üzerinde konuklarýna takdim ediyor.

Asitane’nin 14 Þubat Sevgililer Günü için özel olarak hazýrladýðý "Mahbub ve Mahbubeler Menüsü”nde baþlangýç olarak Badem Çorbasý yer alýyor. Karidye Pilakisi, Maþiyye Aþý ve Hums Lokmasý gibi soðuk baþlangýçlarla devam eden menüde, sýcak baþlangýç olarak tadýlan Ýstiridye Külbastýsý’nýn ardýndan,  ana yemek seçeneði olarak Pekmezli Ayva Dolmasý ve Levrek Biryan sunuluyor. Menü, Levzine ve Zerde gibi geleneksel tatlýlar ile tamamlanýyor. 1 þiþe 70 cl. Doluca þarap eþliðinde servis edilen iki kiþilik menünün KDV dahil fiyatý 180 TL.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen