ARA

Bu Sevgililer Gününü Napoli’de Kutlayýn

Bu Sevgililer Gününü Napoli’de Kutlayýn Rossopomodoro 14 þubat’ ta sevenleri kalp þeklinde pizzalarý, özel sunumlarý ve nostaljik aþk müzikleri ile aðýrlýyor…


Anadolu Yakasý ve Baðdat Caddesi’nin en popüler, seçkin Ýtalyan lezzet duraðý haline gelen “Rossopomodoro - Istanbul”; seven ve sevilenleri ancak Napoli’de tadabilecekleri “Sevgililer Günü” özel kalp pizzasý, özel þarap kavýndan butik markalarla ve benzersiz menüsünden lezzetlerle aðýrlayacak.

Bölgede iþ, sanat ve cemiyet hayatýnýn buluþma noktasý haline gelen modern, özgün ve rahat dekorasyonu ile keyifli özelliklere sahip olan Rossopomodoro; Napoli’nin Campania bölgesinin seçkin üreticileri ve çiftliklerinden gelen ürünlerle hazýrlanan eþsiz lezzetler sunuyor.

Dünyada 120’den fazla restauranta sahip, Napoli’nin geleneksel yemek ve þaraplarý ile müthiþ bir itibara sahip olan Rossopomodoro; Napolitan deneyimini koruma altýnda olan özel bölge ürünlerinin yüksek kalitesini, sýcak karþýlama atmosferi ve mükemmel servisi ile birleþtirerek sunmakta…

Rossopomodoro’nun “özel kavýndan” Ýtalyan ve Türk butik þaraplarýnýn keyfine varmak bir ayrýcalýk…

Rossopomodoro’nun þarap menüsü de, kavý da çok özel. Þaraplar Ýtalyan’ýn Toskana, Veneto ve Piemonte gibi en iyi þarap üretilen bölgelerden en seçkin üreticilerinden alýnýyor. Campania bölgesine ait dünyanýn en güzel kýrmýzý þaraplarýndan biri olan Taurasi ve bölgenin yerel beyaz üzümü Falanghina þarap severlerin baþýný döndürecek kalitede. Rossopomodoro iþletmecileri Ýtalya’nýn en köklü þarap üreticisi olan ve 1800’lü yýllardan beri þarap imalatý yapan “Fuedi di San Gregorio” firmasýyla çalýþýyorlar. Taurasi 25-30 sene yýllanmaya müsait bir þarapken, Falanghina þarabý erken tüketildiðinde þarabýn zevki bambaþka oluyor. 50’ye yakýn þarap çeþidi olan mekanda, Türkiye’nin en iyi butik þarap üreticilerinden alýnan þaraplar da bulunmakta. Büyülübað, Likya, Gülor, Melen, Urla ve Umurbey gibi seçkin butik þarap imalatý yapan firmalar kaliteye çok önem verdiklerinden sýnýrlý sayýda üretim yapýyorlar.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen