ARA

Ýstanbul’un Meksikalýsý Mönüsüne Yeni Lezzetler Ekledi!

Ýstanbul’un Meksikalýsý Mönüsüne Yeni Lezzetler Ekledi! Aile ve sosyal yapýlarý Türklere oldukça benzeyen Meksikalýlarýn dünyaca ün yapmýþ lezzetleri, her ne kadar söylenmesi zor isimlere sahip olsa da bizim damak tadýmýzla önemli benzerlikler gösteriyor.


Binlerce yýllýk geçmiþe sahip bu özel mutfaðýn Ýstanbul’daki baþarýlý temsilcisi Ranchero Restaurant, yeni yýlla birlikte mönüsünde de yeniliðe gitti. Mekan, Meksika’nýn yerel lezzetlerinden oluþan mönüsüne, müþterilerinin beðenileri doðrultusunda deniz mahsulleri, kýrmýzý et ve makarna aðýrlýklý orjinal tatlar ekledi. Kýsa sürede Ranchero müdavimlerinin “en iyiler” listesine giren yeni mönüler içinde Panelenmiþ karides, patates kýzartmasý ve milisla dip sos eþliðinde servis edilen CAMORONES EMPANIZADOS ile makarnanýn Meksika usulü yeniden yorumlandýðý MACARRONES DE PUEBLO ve MACARRONES MARINOS baþý çekiyor.

Meksikalý&Türk bir aile tarafýndan iþletilen ve Ýstanbul’un her iki yakasýndaki þubeleri ile hizmet veren Ranchero Restaurant, yeni yýlla birlikte mönüsünde de yeniliðe gitti. Meksika mutfaðýndan 50’ye yakýn farklý yemek çeþidini bir arada sunan mekan, zengin mönüsüne et, tavuk, deniz mahsulleri ve makarnalý yeni tatlar ekledi. Yemeklerde kullanýlan malzemelerden, servis ve sunum ekipmanlarýna kadar pek çok detayýn Meksika’dan getirildiði Ranchero’nun, mönüsüne eklediði yeni yemekler, kýsa sürede Latin mutfaðý müdavimlerinin vazgeçilmezi olmaya aday.

MEKSÝKA USULÜ MAKARNALAR, RANCHERO’NUN MUTLAKA DENENMESÝ GEREKEN LEZZETLERÝ ARASINDA…

Hemen herkesin kolaylýkla hazýrlayabildiði pratik bir lezzet olan makarna, Ranchero’da Meksika usulü hazýrlanarak servis ediliyor. Söz konusu Meksika mutfaðý olunca, basit bir yemek gibi görünen makarnalar bile birer lezzet karnavalý halini alýyor. Mekanýn makarnalý yeni mönüsünden MACARRONES DE PUEBLO isimli yemek Adobo baharatý, mantar, Meksika fasulyesi, mýsýr ve chilaca sos ile hazýrlanýp tercihe göre tavuk, et veya acýlý olarak parmesan peynirle servis ediliyor. Makarnanýn yeniden yorumlandýðý bir baþka yemek olan MACARRONES MARINOS ise Philadelphia peynir, krema, ýspanak, fesleðen, kapari, közlenmiþ biber, limon kabuðu, avokado, somon ve karides ile hazýrlanýyor.

Bulunduðu lokasyona ve sunduðu tatlara oranla misafirlerini hayli uygun fiyatlarla aðýrlayan Ranchero’nun, mönüsüne eklenen yeni lezzetlerini denemek için, Suadiye veya Niþantaþý’daki þubelerine uðrayabilirsiniz.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen