ARA

Farkýn Tadýna Varýn!

Farkýn Tadýna Varýn! Tadý doyumsuz Lavazza lezzetlerinde sürprizler…


Geçtiðimiz günlerde Bebek Best Coffee Shop’u hizmete açan Lavazza, Ocak ayý süresince kahveseverleri özel sürprizlerle aðýrlýyor.

Ayýn ürünü Tandem Cappuccino Bebek Lavazza Best Coffee Shop’ta 4.50 TL!

“Farkýn Tadýna Varýn” sloganýyla, Best Coffee Shop’larda farklý damak zevklerine uygun seçenekler sunan Lavazza, Ocak ayý kampanyasýyla da dikkat çekiyor. Lavazza, en kaliteli kahve çekirdeklerinden farklý reçetelerle yarattýðý sýcak ve soðuk tatlarý kahve severler ile buluþturuyor. Lavazza’nýn yeni lezzet duraðý Bebek Lavazza Best Coffee Shop’ta ocak ayýnýn özel ürünü Tandem Cappuccino özel fiyatla sunuluyor. Kahveseverlerin her defasýnda ayrý bir haz aldýðý bu özel ürün 31 Ocak’a kadar Bebek Lavazza Best Coffee Shop’ta sadece 4.50 TL!

Ýki bölmeli özel bardaðýnda muhteþem bir görüntü sergileyen Tandem Cappuccino’da bir tarafta mükemmel Cappuccinoyu yudumlarken, diðer tarafta da aðzý sulandýran eþsiz Spumina Lavazza kremasýnýn tadýna varacaksýnýz…

110 yýldan fazla geçmiþiyle dünyanýn lider kahve markalarýndan biri olan Lavazza, espressosunun tadýný ve kalitesini Best Coffee Shop zinciri ile yaygýnlaþtýrýyor. Best Coffee Shop’lar, “Farkýn Tadýna Varýn” sloganýyla, farklý damak zevklerine uygun seçenekler içeren, çok zengin bir lezzet yelpazesi sunuyor.

Mimari tasarýmýnda rahatlýðýn ve sadeliðin ön plana çýktýðý Best Coffee Shop’lar Ýstanbul’da; Profilo AVM, Bayrampaþa Forum Ýstanbul, Göztepe Çemenzar, Ataþehir Andromeda, Bahçeþehir, Ortaköy, Beþiktaþ, Kurtköy-Viaport AVM ve Bebek ile Yalova-Setur Marina, Antalya-Özdilek AVM ve Adana’da konuklarýný aðýrlýyor.



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen