ARA

Ýstanbul Cupcakery

Ýstanbul Cupcakery Mini pastalarýn harikalar diyarý…


Geleneksel lezzetleri bir kenara býrakma zamaný geldi.Çünkü artýk Ýstanbul Cupcakery var. Yaratýcý ve eþsiz lezzetleriyle birbirinden iddialý bu küçük pastalar, hem sizin, hem de konuklarýnýzýn unutamayacaðý en özel lezzetler olmaya aday. Büyüleyici sunumlarý, eþsiz lezzetleri ve gýda boyasý içermeyen doðal içerikleriyle aklýnýzý baþýndan alacak bu mini harikalar, sanýlanýn aksine “buttercream” olarak bilinen yaðla deðil, krem peynirle hazýrlanýyor. Üstelik, þýk mý þýk sunumlarýyla kapýnýza kadar geliyor.

Örneðin, bir Sevgililer Günü’nde, hediyenizin tamamlayýcýsý olacak bu lezzet aþýðý küçük pastalarý neden denemeyesiniz? Belçika çikolatasý, Nutella, Blackberry, Cookies&Cream, Lime gibi çeþitleriyle size daha önce hiç tatmadýðýnýz yaratýcý lezzetler sunan Ýstanbul Cupcakery, mutluluðunuzun farklý bir alternatifi olacak. Her yaþýn, her anýn, her mutluluðun tercihi Ýstanbul Cupcakery mini pastalarýyla, tadýna doyulmaz bir lezzet þöleni için þimdiden heyecanlanabilirsiniz.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen