ARA

Sevgililer Günü’nde The Hunger ile Hem Aþka Hem Lezzete Doyacaksýnýz!

Sevgililer Günü’nde The Hunger ile Hem Aþka Hem Lezzete Doyacaksýnýz! Lezzet denince ilk akla gelen ve Ýstanbul’un trendy mekanlarýndan The Hunger, Sevgililer Günü özel menüsü ile hem sizin hem sevgilinizin kalbinizi kazanacak!


Bu özel gece için hazýrlanan menüde, baþlangýçlarda Asya Usulü Tavuk, Cafe de Paris soslu Pazý Sarma, Mozarella Sticks, Caprese ve Enginar Salata servisinin ardýndan ana yemeklere geçiliyor. Izgara Piliç Külbastý, Cafe de Paris Soslu Bonfile veya Dil Þiþ seçeneklerinden zevkinize hitap eden lezzet masanýza servis ediliyor. Gecenin sonlarýna doðru sevgilinizin gönlünü fethedecek The Hunger Sevgililer Özel Pastasý sunuluyor. Limitsiz yerli içkinin de dahil olduðu, The Hunger Sevgililer Günü Menüsü kiþi baþý 120 TL. Ataköy The Hunger, gece boyunca romantik müzikler ve özel sürprizler eþliðinde yapýlan yemek servisinde sýnýrsýz eðlence, unutulmayacak bir Sevgililer Günü ve eþsiz lezzeti bir arada konuklarýna sunuyor!

The Hunger güzel bir haber daha! Birinci yaþýný doldurduðu þu günlerde 3. Þubesi Atakent ArenaPark AVM’de, The Hunger severler ile buluþuyor! Geniþleyen The Hunger ailesi þimdi de Atakent’i lezzete doyuruyor!

Dinamik ve genç bir mekan olan The Hunger, haftanýn her günü 10.00 – 00.00 arasý, hayattan ve yemekten keyif almayý seven herkese tüm güler yüzüyle kapýlarýný açýyor. Ayrýca, paket servis hizmeti sunan The Hunger lezzetlerine www.thehunger.com.tr web sitesinden kolayca ve %10 indirim fýrsatýyla ulaþabilirsiniz.

The Hunger, Yýldýz Posta Caddesi, Müþir Abdullah Sokak, No: 38/1 Gayrettepe (Dedeman Otel’in Karþýsý)
The Hunger Galleria, Galleria AVM , Ataköy 1. Kýsým, Rauf Orbay Caddesi No: 6/10/B Bakýrköy
The Hunger ArenaPark, Atakent Mahallesi Çiçekli Vadi Caddesi No:1 Küçükçekmece


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen