ARA

Pazar Keyfini “Mýa Mensa” ile Yaþayýn!

Pazar Keyfini “Mýa Mensa” ile Yaþayýn! Manzara, lezzet ve þýklýk bir arada…


“Mia Mensa” 15 Ocak’ tan itibaren Pazar günleri 11:00 – 14:00 saatleri arasýnda sizleri büyüleyici manzarasý ve kýþ bahçesi eþliðinde brunch keyfine davet ediyor!

Mia Mensa, 1994’ ten bu yana damaklarda yer etmiþ Ýtalyan mönüsünün yaný sýra her ay deðiþen spesiyal mönüsü ile de Akdeniz ve Dünya mutfaklarýndan lezzetli tatlar sunuyor. Kahverengi ve beyaz tonlarýnýn hakim olduðu mekanda, sadeliði ön plana çýkarttýðý þýk dekorasyonu, farklý tarzý, sýcak ambiyansý ile mekanýn mobilyasý ve zemin kaplamalarýnda kullanýlan onlarca yýllýk ahþap ise mekana ayrý bir renk ve sýcaklýk katýyor.

Mekanýn yeni kýþ bahçesi, kýþýn soðuk günlerini Ýstanbul’ un en güzel manzarasý ve Mia Mensa lezzetleriyle ýsýtýyor. Sadeliðin ve konforun buluþtuðu kýþ bahçesinin dekorasyonunda küçük dokunuþlar, Mia Mensa’ nýn genel konseptini taþýyor.

Pazar günleri saat 11:00 - 14:00’ a kadar sunduðu açýk büfe brunch seçeneðiyle boðaz manzarasýnýn keyfini sürmek isteyenlere özel, her damak zevkine hitap eden seçkin tatlardan oluþan, lezziz taze ekmekleri, italyan salamlarý, ev yapýmý reçelleri ve yöresel peynirleri ile keyifli bir pazar geçirmek isteyenleri Kuruçeþme’ nin vazgeçilmezi olan “Mia Mensa” ya bekliyor.

“Mia Mensa” yeni kýþ bahçesinde sizleri brunch’ a bekliyor!


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen