ARA

Lezzet Duraðý Valonia Chocolate&Cafe

Lezzet Duraðý Valonia Chocolate&Cafe Gerçek çikolatanýn adresi Valonia Chocolate&Cafe, yenilenen zengin menüsüyle; yemek yemeði seven ve farklý lezzetler tatmak isteyenlere alternatifler sunuyor.


Dünya mutfaðýnýn yenilikçi ve yaratýcý tatlarýnýn yaný sýra modern Türk mutfaðýnýn seçkin örneklerinin de yer aldýðý Valonia Chocolate&Cafe’nin menüsünde; zengin kahvaltý çeþitlerinden spesiyal çorbalara, hafif atýþtýrmalýklardan taze salatalara, sýcak-soðuk sandviçlerden makarna çeþitlerine, wrap seçeneklerinden fajita ve schnitzel’e kadar birbirinden farklý tatlar bulunuyor. Waffle, kek, pastalar ve çikolatalý özel tatlarýn yer aldýðý zengin tatlý menüsü ise; kahve ve çay çeþitleri, ev yapýmý limonata ve soðuk içeceklerle tamamlanýyor. Valonia Chocolate&Cafe’nin spesiyalleri arasýnda; Tavuklu Quesadilla, Teriyaki Soslu Bonfile Salatasý, Tagliatelle Al Funghi, Zeytinli ve Limonlu Tavuk, Meyveli Çikolatalý Fondü ve Waffle Banana Split yer alýyor.

Uygun fiyatlarýyla dikkat çeken Valonia Chocolate&Cafe, haftanýn her günü 07:00–10:00 saatleri arasýnda gerçek lezzet tutkunlarýný aðýrlýyor.

Adres: Ihlamurdere Caddesi, No: 40, Beþiktaþ/Ýstanbul
Tel: (0212) 259 18 50


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen