ARA

Yýlbaþý Kurabiyeleriniz Cocosh Kurabiye'den..

Yýlbaþý Kurabiyeleriniz Cocosh Kurabiye'den.. Birbirinden farklý ve özel kurabiye tasarýmlarýyla sevdiklerini mutlu etmek isteyenler bu yýlbaþýnda Cocosh Kurabiye ile klasik hediye geleneðinin dýþýna çýkýyor..


Yýlbaþýnda misafirlerinize daha trend ve þýk bir servis yapmak isteyenler çikolatalý zencefilli ve vanilyalý seçenekleriyle yeni yýla özel kurabiye ve cupcake setleri çok uygun fiyatlarla ikramlarýnýzý renklendirmek icin sizleri bekliyor..Ayrýca Yýlbaþý Ziyaretlerinizde Sevdiklerinize Hediye Götürmek Ýsteyenlere istediðiniz renk ve aksesuardaki tasarlanan hediye kutularý %10 indirimli!

Türkiye'nin her yerine gönderim yapan Cocosh Kurabiye'ye www.cocoshkurabiye.com yada 0533 927 63 54 nolu numaradan ulaþabilirsiniz..

Kurabiye adet fiyatýmýz 5TL olup Cupcake 8 TL dir..

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen