ARA

Yýlbaþý Gozo’da Özel

Yýlbaþý Gozo’da Özel Tapas aðýrlýklý çaðdaþ mutfaðý, kaliteli akustik sistemi ve genç sanatçýlarýn eserleriyle bezenmiþ farklý dekorasyon anlayýþýyla konuklarýna keyifli bir ortam sunuyor...


Gozo Tapas Restaurant, hazýrladýðý özel ‘yeni yýl menü’ ile misafirlerine unutulmaz bir yýlbaþý gecesi yaþatmaya hazýrlanýyor...Hakan Arat ve Renk Üstay ortaklýðýnda Tünel/Þiþhane’de açýlan Gozo, yýlbaþý dekorasyonu, DJ eþliðinde çalýnacak özel þarký listesi ve birbirinden lezzetli yemek seçeneklerinin bir araya getirildiði menüsüyle 2012 senesine özel bir baþlangýç yapmak isteyenleri bekliyor.

Ýspanyol mutfaðý baþta olmak üzere uluslararasý ve yerel lezzetlerin sunulduðu Gozo Tapas Restaurant Bar, hazýrladýðý ‘yeni yýl menüsü’ ile misafirlerine özel bir yýlbaþý gecesi yaþatmaya hazýrlanýyor.

Taksim Þiþhane’de hizmete açýlan ve Tapaslarýn yaný sýra çaðdaþ konseptinde sunduðu yemek, salata ve tatlý seçenekleriyle de zengin bir menüye sahip olan Gozo, sýcak soðuk tapaslardan oluþan baþlangýçlarý, özel tarifli hindi yemeði ve dondurmalý bal kabaðý tartýndan oluþan menüsüyle ile kolay kolay unutulmayacak bir yýlbaþý ziyafeti sunuyor.

Hakan Arat ve Renk Üstay ortaklýðýnda kurulan mekan, yýlbaþý gecesinde Anadolu ve Ýspanyol þaraplarýndan oluþan içki seçkisini konuklarýn beðenisine sunacak.

Keyifli ortamýyla en sýcak buluþmalarýn Þiþhane’deki yeni adresi olan Gozo Tapas Restaurant&Bar, yýlbaþý dekorasyonu, DJ eþliðinde çalýnacak özel þarký listesi ve birbirinden lezzetli yemek seçeneklerinin bir araya getirildiði menüsüyle 2012 senesine özel bir baþlangýç yapmak isteyenleri bekliyor.

GOZO NUN YENÝ YIL MENÜSÜ

SOÐUK VE SICAK TAPALAR
Tropik meyveli gazpacho shot
Konyaklý ve sarmýsak soslu mantarlý ekmek üstü
Acýlý karidesli ceviche ekmek üstü
Lor peynirli pazý sarma
Kýzartýlmýþ keçi peynirli frize salata
Balýk köftesi, remoulade sos ile
Yeþil mercimekli üçgen börekler

ANA YEMEK
Geleneksel hindi ve gravy sos, beraberinde stuffýng veya iç pilav ve cranberry chutney sos.

TATLI
Pumpkýn tart ve dondurma
Yemek süresince (yemek servisi 23:30 da sona erer) limitsiz Yerli içki.
Kiþi baþý 125 tl + kdv



Gozo Tapas Bar&Restaurant
Meþrutiyet Cad. No:94/A Þiþhane
Tel: 0212 251 53 14
Fax: 0212 251 53 16
http://www.gozo.com.tr


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen