ARA

“Profiterol Kulesi”

 “Profiterol Kulesi” Top þeklindeki hamurun içine doldurulmuþ özel krema ve üstü eritilmiþ çikolata kaplý, hafif bir tatlý…


Profiterolün kökeninin hangi ülke olduðu bugün bilinmese de hepimizin favorisi olan bu hafif tatlý artýk bir pasta formunda sipariþ verilebiliyor. Pastacý Rapunsel’e son günlerde en çok sipariþ verilen ürünlerden biri olan Profiterol Kulesi’nde hamurdan çikolatalý toplar gerçek Japon gülleriyle bir arada estetik bir görüntü oluþturuyor. Taze kremanýn erimiþ çikolata ile birleþtiði bu tatlý özellikle evlilik teklifi, evlilik yýldönümü gibi romantik günlerde tercih ediliyor. Þýk görüntüsüyle özel günlerin eþlikçisi olan Profiterol Kulesi yüzde yüz katkýsýz malzemelerle hazýrlanýyor.

Kiþiye özel pastalarýyla dikkat çeken “Pastacý Rapunsel” Didem Özcan, tüm pastalarýný el yapýmý olarak anne usulü pandispanya, ev yapýmý krema kullanýyor.

Pastacý Rapunsel pastalarýna cupcakeler, kekler ve yine özel temalý kurabiyeler de eþlik ediyor. Doðum günleri, diþ buðdayý, partiler gibi özel anlara ayrý temalarda ürünler hazýrlayan Özcan pasta, kurabiye ve cupcakeleri yýlbaþý gecesini renklendirmek isteyenler için de yýlbaþý temalý ürünler hazýrladý.

Pastacý Rapunsel'e ulaþarak Profiterol Kules, yýlbaþý pasta, cupcake ve kurabiyeleri ya da diðer özel temalý pastalardan isteyenlerin pastacirapunsel.com ya da pastacirapunsel.wordpress.com adresine týklamalarý, 0 506 657 9488 numaralý telefonu aramalarý veya [email protected] adresine mail atmalarý yeterli.



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen