ARA

Yýlbaþý Yemeðinizin Keyfini “Dükkan” da Yaþayýn!

Yýlbaþý Yemeðinizin Keyfini “Dükkan” da Yaþayýn! Rahat ortamý ve lezzetli yemekleri ile et severlerin ilk aklýna gelen “Dükkan Armutlu Steakhouse”, sizleri yeni yýla girerken damaklarda eþsiz tatlar býrakacak “Geleneksel Yýlbaþý Yemeði”ne davet ediyor.


Açýldýðý günden bu yana hayran kitlesi tarafýndan büyük ilgi gören Dükkan Armutlu Steakhouse, kendinizi evinizde hissettiren rahatlýðý ve hiçbir yerde yiyemeyeceðiniz Dükkan’ a özel yemekleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

30 Aralýk Cuma günü saat 12:00’ de baþlayacak “Geleneksel Yýlbaþý Yemeði” nde sevdiklerinizle birlikte birbirinden unutulmaz lezzetlerin keyfini çýkartýn. Rozbifli enginar salatasýndan, reserve t-bone veya pirzola seçeneklerine, ýzgara sebzeden çikolatalý profiterole kadar, þampanya ve þarap seçeneklerinden konyak ikramlarýna kadar özenle seçilmiþ etlerle baþlayan keyfiniz, yerini unutulmaz bir güne býrakacak.

Dükkan Armutlu Steakhouse’ ta, evinizde gibi sýcak bir gün geçirmek, sizin için özel hazýrlanmýþ mönüsüyle müthiþ yemekler yemek için hemen rezervasyonunuzu yaptýrmayý unutmayýn! Yýlbaþý keyfine erken baþlayýn!

GELENEKSEL YILBAÞI MENÜSÜ

Þampanya ve þarap seçenekleri
Rozbifli Enginar Salatasý
Reserve t-bone veya pirzola
Izgara Sebze
Çikolatalý profiterol ve tatlý þarap

Mönü Fiyatý: 150 tl

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen