ARA

Kiþiye Özel Parti Ayrýcalýðý

 Kiþiye Özel Parti Ayrýcalýðý Lezzetli durak Big Plate, gruplar için düzenlediði organizasyonlar ile eðlencenin de adresi olduðunu kanýtlýyor.


Doðum günü kutlamalarý, þirket yemekleri, partiler ya da farklý organizasyonlar için DJ ve karaoke ile keyifli anlar yaþatan Big Plate’te kiþiye özel menüler de oluþturulabiliyor.

Iz býrakan tatlarýn adresi Big Plate, farklý organizasyonlar için de ideal bir alternatif. Doðum günü kutlamalarý, þirket yemekleri, özel partiler ve daha birçok organizasyona ev sahipliði yapabilen Big Plate’te istenildiðinde DJ ile eðlenceli anlar yaþanýrken, þarký söylemeyi tercih edenler ise karaoke ile keyifli saatler geçiriyorlar.

Big Plate, bu keyfi sadece yakýnlarý ile yaþamak isteyenler için de farklý seçenekler sunuyor. Sevdiklerinizle planlayacaðýnýz bir organizasyon için Big Plate’in “büyük” mutfaðýndan seçeceðiniz lezzetler ile kiþiye özel menünüzü oluþturabilirsiniz. Ayrýca Big Plate’in ana salon bölümünü kapatarak ev rahatlýðýnda bir kutlama da gerçekleþtirebilirsiniz.

Eðlenceyi garantileyen bir parti organize etmek istiyorsanýz Big Plate her zaman yanýnýzda!

Big Plate
Ýstinye Park AVM, Hillside giriþi, Ýstinye
0 212 345 62 88


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen